My Profile

Profile Avatar
KaseyCardell
Sofia
Sofia, Sofia 1000
Bulgaria
03.01.40.69.75 http://sexobyavi.com/секс-обяви/всички *******
Фильм Адам и Ева, смотреть онлайн в хорошем качестве. Обяви за Адам търси Ева от град София подредени по категории. Адам търси Ева - цени и оферти. Адам и Ева секс запознанства (http://sexobyavi.com) Ади все же выскользнул из-под ее каблуков, вывалился в оконную дверь, побежал по балкону, хромая и оступаясь. Фалды его фрака развевались, как крылья. Ева търси Адам за секс пустилась следом, схватив в руки лампу-ночник со столика и потрясая ею, как булавой. Първата експаназия на Кришна в материалния. свят е Баладева(Баларама), Нара или Брахма.(виж публикацията Брахма, АРйанският дев ). За това Кришна е сравнен с Психе(душата), а Баладева - с "Ерос"- силата в материалният свят, която "разняся" до "долу" и в материята душата.

Колко дълго Бог е искал първите прародители да спазват заповедта „да не ядеш", която е условие за тяхната вяра, дадено им от Бог? Ако Адам и Ева търси Адам за секс се бяха усъвършенствали и бяха установили хоризонтална връзка на любов като съпруг и съпруга с център Бог, не би съществувала никаква сила, способна да разруши тази любов, тъй като любовта между тях щеше да бъде абсолютна. Веднъж достигнали до съвършенство, те никога не биха извършили грехопадението. Силата на любовта на Архангела, която е на по-ниско ниво, не може да разруши любовта между съвършените съпрузи. Следователно, Божията заповед „да не ядеш" е валидна единствено за периода, когато Адам и Ева все още са несъвършени.

Чрез този акт те е трябвало да създадат и да размножат децата на Бог. Деца се раждат, когато съпруг и съпруга се слеят в любов, приемайки формата на Бог. Човекът е инструментът за раждане на деца; обаче властта да се създават деца идва от Бог. Следователно, когато съпруг и съпруга се обединят в сферата на Божията любов, те зачеват, създават и раждат дете на Бог.