My Profile

Profile Avatar
Ann29X042224
Leipziger Strasse 86
Ludwigshafen Am Rhein Maudach, RP 67067
Germany
0621 74 31 69 http://www.servicodetraducao.com/Napoli-1-Goalkeeper-Rafael-p-troje-4906 *******
En anden center-back. Wes Morgan og Robert Huth har smedet et ekstraordinært partnerskab, men Marcin Wasilewski er deres eneste virkelige dækning. Yohan Benalouane kan også spille i det centrale forsvar, men er lidt kæmpe for Premier League.
Eventuelle defensive forstærkninger vil være velkomne, da Leicester har indrømmet 25 mål denne kampagne. City kan også overveje at få dækket til venstre-tilbage Christian Fuchs, da Jeffrey Schlupp er ude med en Napoli trøje hamstring skade indtil midten af ​​februar.
Ranieri er usandsynligt at styrke sin midtbane, fordi Leicester har en generel gener af rigdom her. Mahrez har taget alle plaudits med 14 mål, herunder et hattrick i 3-0 sejren i Swansea, men N 'Golo Kante har været lige så usædvanlig. Hans ubesværede partnerskab med Danny Drinkwater har været en integreret del af City s slick mod angreb spil.
Riyad Mahrez har været en af ​​stjernerne bag Leicesters utrolige kampagne.
De kan have brug for Monaco trøje en anden angriber. Vardy vil med rette være fokuspunktet for angrebet, men sidste sæsonens topscorer, Leonardo Ulloa, har været hit og savn til dato. Den argentinske er Leicesters eneste ægte målmand, og Ranieri kunne vælge en anden fysisk tilstedeværelse op top.
Leicester overvejer efter sigende en £ 2 millioner pause for tidligere Premier League vinder Nigel De Jong.