My Profile

Profile Avatar
ShaunaAeo204
Turfmarkt 181
Den Haag, ZH 2511 Dz
Netherlands
06-87475401 http://www.servicodetraducao.com/Liverpool-29-Forward-Dominic-Solanke-p-troje-1511 *******
Sandsynligvis ikke, men der vil forhåbentlig være en aktivitet. Forandringen i manager gør det helt sikkert mere sandsynligt, at Liverpool vil være på udkig efter nye rekrutter, men det er måske ikke i januar. Brendan Rodgers underskrev otte nye spillere i løbet af sommeren og havde været ansvarlig, er det usandsynligt, at klubben ville have sanktioneret yderligere udgifter, men Klopps ankomst ændrer ting, da en ny manager altid skal indbringe en spiller eller to der passer til hans stil. Klopp er stadig Liverpool ny trøje i færd med at evaluere de spillere, han arvede, og har hele tiden snakket om behovet for at styrke i januar, så tilhængere bør ikke forvente nogen store underskrifter.
Mange fans ville sige en målmand, men Klopp har kategorisk udelukket at underskrive en i januar og har kastet sin bageste bag Simon Mignolet og nr. 2 Adam Bogdan. Daniel Sturridges skadeproblemer og den langsigtede fravær af Danny Ings tyder på, at Liverpool har brug for en pålidelig målscorer som hidtil ikke Christian Benteke overbevist om, at Divock Origi og Roberto Firmino ikke er produktive scorere.
Igen Monaco ny trøje har Klopp imidlertid afvist ideen om at være aktiv på markedet med den begrundelse, at han har for mange fremad, når de er alle fit og tilgængelige. Holdet mangler bestemt bredde, så en naturlig vinger kan være på tyskernes s liste, mens en førsteklasses central midtbanespiller også er et stort krav, da Reds har masser af gode midtbanespillere, men ingen rigtig førsteklasses, med den mulige undtagelse fra Jordan Henderson.


Boriszjnx Fodboldtrøjer Børn AmberCant
IZLScott fotbollströjor barn LouveniaH
RedaGalvi maglie calcio a poco prezzo CarsonCot
RomaMaitl Fodboldtrøjer JessieyoS
ArnetteJa maglie calcio a poco prezzo BrandieMc
Williemae Fodboldtrøjer CamillaPh